بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

برنامه‌ریزی دولت عراق برای افزایش حمایت از الحشدالشعبی

یک عضو کمیسیون امنیتی و دفاعی پارلمان عراق خبر داد که دولت این کشور در تلاش است تا حمایت خود را از نیروهای الحشدالشعبی افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 17
کد خبر: ۱۷۳۴۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «جواد البولانی» وزیر کشور اسبق و عضو کمیسیون امنیتی و دفاعی پارلمان عراق، به‌تازگی در گفت‌و‌گو با یک شبکه عراقی اظهار داشت که دولت این کشور در حال برنامه‌ریزی برای «افزایش حمایت از الحشدالشعبی» و در عین حال در تلاش است تا تجهیزات «نیروهای ارتش عراق را به‌روزرسانی نماید» و «اختیارات نهادهای [نظامی] مختلف را مشخص کند.»

 

وبگاه «بغداد الیوم»، شامگاه پنجشنبه، به نقل از البولانی نوشت که صحبت از «ادغام الحشدالشعبی با نیروهای امنیتی» دقیق نیست و «در حال حاضر تمایل سیاسی برای ادغام کامل الحشدالشعبی با نیروهای امنیتی عراق وجود ندارد.»

 

البولانی اضافه کرد که دولت عراق از طریق کمیسیون امنیت و دفاع و با همکاری وزارتخانه‌ها و نهادهای ذیربط این کشور اکنون در حال برنامه‌ریزی برای به‌روزرسانی تجهیزات نیروهای امنیتی عراق و مشخص کردن محدوده اختیارات نهادهای مختلف این کشور است، باتوجه به اینکه تعداد این نهادها در حال افزایش است و حوزه مسئولیتی آن‌ها بایکدیگر متداخل شده است.

 

او تأکید کرد: «اکثر مشکلات امنیتی عراق تحت تاثیر تفاهمات سیاسی است و برخی از این کشور تاکنون مورد بحث و بررسی سیاسی قرار نگرفته است. در نتیجه ما می‌بینیم که نهادهایی که از مردم عراق محافظت کردند مانند نیروهای امنیتی و الحشدالشعبی نیاز به حمایت و نظارت حکومت دارند.»/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار